The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Det är bra underligt..

Bloggande har jag alltid förknippat med onödig tidsfördriv. För hur många är det egentligen som läser det som man skriver? Men konstigt nog, gör jag nu en kovändning och tycker att bloggande faktiskt kan vara till nytta trots allt.

Det började med att jag letade efter bostäder i Odense då jag plötsligt snubblade över en väldigt intressant blogg som heter Viktors blogg. I den berättar Viktor små anekdoter ifrån livet som läkarstudent i Odense, samtidigt som han svarar på frågor ifrån andra "med-students to be". Jag blev så inspirerad! (Och fick även många praktiska tips förstås..)

Nåväl, så nu när jag har upptäckt tjusningen med det, vill jag gärna prova på det själv. Därför ska jag nu försöka blogga om mina kval och val fram till dess att min egen utbildning börjar och kanske även under utbildningens gång. Möjligtvis kan det som jag knappar in även vara till viss hjälp för någon av mina framtida kollegor där ute.

Tack Viktor!

2 COMMENT(S):

Hej gubben!
Kul att du börjat med Blogg. Jag tycker fortfarande att det är onödig tidsfördrift, men om du fortsätter när du väl har flyttat till Odense/Stockholm så får vi kusiner en uppdatering av ditt liv då och då. Vilket jag hoppas på. För min del är det viktigt att veta vad som händer inom familj och närmaste släkten.
Kram Dai Sao

 

Absolut! Jag vill ju inte beröva dig godbitarna som händer i mitt liv. :) Kram