The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Domen har fallit

Så kom det beskedet som jag har väntat på i drygt två veckor. Jag hade mina misstankar om utgången av provet i Stockholm, men jag hoppades väl på en överraskning. Men saken är den, att jag aldrig någonsin genom mina år i skolan, har blivit överraskad vad gäller resultatet på något prov. Min manliga intuition (ja mina damer, även en kille kan ha intuitionsförmåga), ger mig alltid en bra bild av hur pass väl det kommer att gå.

Tack och god kväll ja! Nu vet hela Sverige att jag inte kom vidare till intervjuerna vid KI (de som vet hur man googlar fram bloggen förstås). Vad min omedelbara tanke och känsla är? Tja, det är väl en lagom mängd besvikelse pepprad med lite vemod. Servera det med frasig irritation och avsluta med att hälla över lite grann bitterhet för smakens skull. Voilà!

Nu ska jag söka bostad i Odense så att det ryker om det. Vi säger att jag börjar imorgon, så kan jag vara säker på att ha börjat innan veckans slut i alla fall. Trevlig kväll vänner!

0 COMMENT(S):