The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Konsert på Gråbrödersgatan

Enligt min hemskt trevliga syster lät jag syrligt bitter i gårdagens inlägg, men jag måste bara förtydliga att så inte är fallet. Jag har bara väldigt syrlig humor! (Torr humor, jag vet..)

Jag kunde återigen bara sova i dryga fyra timmar inatt på grund av att allt snurrade runt i huvudet på mig. I vanliga fall brukar jag lägga mig ner och ögonblickligen somna in som en stock, (nej, jag snarkar inte som ett svin..) men nuförtiden verkar den stunden vara till för att tänka igenom allehanda diskussioner, problem, eller saker att göra dagen därpå. Min amatörpsykolog till syster drar slutsatsen att det beror på att jag har massor att oroa mig över just nu.

För första gången på länge, har det varit riktigt trevligt på gitarrorkestern. Vi till och med skrattade tillsammans idag! Vilket i sig är en väldigt ovanlig företeelse inuti den salen, där det vanligtvis råder tystnad. Men det är underligt att varje gång jag säger något så börjar samtliga personer i salen, antingen att fnittra eller småskratta. Det får mig att undra om jag har en vana att säga roliga saker ovetandes, eller om jag har något stort på näsan.

Men konserten blir av nu på lördag i Frälsningsarméns lokaler på Gråbrödersgatan klockan fyra. Hela jippot beräknas pågå i två timmar, och vi bidrar vänligt med fem låtar. Ett tips är att ha lite småskrammel i handen ifall de gamla "soldaterna" sticker upp insamlingsbössan i näsan på en. Klirrar det inte till hos dig, får du en högst vänlig blick tillbaka...

2 COMMENT(S):

Hejsan Gubben! Tack för en fin konsert! Jag har Aldrig förr sjungit så mycket kristna låtar under så kort tid i hela mitt liv. Bra upplevelse faktiskt. Hallelulja! Men du e duktig, det säger jag!

 

Tack gumman! :) Kul att du gillade det. ..nästa gång blir den 13e dec. :)