The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Odense, here I come!

Har inte varit på något vidare humör på sistone faktiskt. Det värsta var ändå att jag började få (mar-)drömmar om hur jag stod där helt utan bostad vid studiestart och alla stod omkring mig och pekade finger. Ibland kunde jag ligga sömnlös bara för att om och om igen tänka på vad jag behöver köpa till lägenheten (som jag inte har ännu!) Det är underligt hur hjärnan verkar leva sitt eget liv...

Men jag fick napp idag, kära vänner! Jag ska till min första lägenhetsvisning nästa vecka, och om det inte är så illa som att jag bor granne med mögel och huslöss, så har jag nog en egen lya snart. Visst är det underbara nyheter på en fredag? Till och med solen skiner idag! (För min skull måhända?)

Trevlig helg, mina vänner!

4 COMMENT(S):

Jaaaaa!! Där ser du, allt löser sig fint! Grattis Gubben!

 

Men grattis, Pivie! :) Hoppas verkligen att du kommer gilla din lägenhet när du ser den. Men så illa kan det väl knappast vara att du verkligen avskyr den...! /Filip

 

Jaa fan vad skönt=) Grattis!!

 

ahh, mina vänner. Det var verkligen inget vidare! Inte för att jag är kräsen, utan för att det var illa.. :P Jag berättar mer när jag har tid! Kramar