The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

I Odense...

En kort uppdatering om læget!

Staden ær helt ok, lagom stor vill jag sæga. Men jag lær ju vara så inne i mina tegelstenstjocka bøcker ændå att det inte spelar någon roll. Men många vindlande gågator att irra sig bort i, om man har tid før ett sådant nøje.

Lægenheten igår var hemsk! Som jag redan sagt till några, sætt mig hellre i ett svenskt fængelse! Mer om det senare...

Jag ær nu i Odense Centralbibliotek (som ær en gammal skokartong i jæmførelse med Malmø Stadsbibliotek) och førsæker boka in fler visningar i dagarna. Men det ser ut som att jag behøver åka tillbaka imorgon igen. Før jag vægrar att stanna en natt till! Min rumsgranne snarkade sig igenom heeela natten, och jag fick en førtræfflig førestællning i hur en "næstan-kvævd mænniska" låter!

4 COMMENT(S):

*asgarv*
Stackars liten....
Jag måste säga att det verkligen svårt att sova med någon som snarkar intill sig.
Så synd att du inte lyckades hitta en lägenhet. Bättre lycka nästa gång.
Hur många var du och tittade på?

 

Haha.. låter inte som att du fick något vidare bra första intryck =( Men det blir säkert bättre med tiden! Syns snart

 

Man vänjer sig helt enkelt! Charmen med en stad är oftast alla minnen man kan koppla till den och vännerna o s v... Du kommer stormtrivas och älska att plugga till läkare (under klarare stunder)!

Haha! HAHAHAHAHAHA! älskar det där med den kvävde :P

 

Anonymous - Hehe, är det från egna erfarenheter som du säger att det är svårt att sova med någon som snarkar? ;o)

Karolina - Nja, det var bara första intrycket av standarden på lgh som inte var ngt vidare. Vi ses imorgon!

Moi - Samma sak som med IB, kommer jag älska det först EFTERÅT. Jag har valt att tortera mig själv i 6 år framöver! ;P Håller du inte med mig vännen?