The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Odense, here I come! #2

Helgen har varit jobb och vila, men framför allt har jag börjat träna igen! Efter det som hände, tappade jag all energi för att ens orka ta mig till gymmet och lyfta skrotblock, men det känns att jag behöver lite träning nu. Inte minst för mina armar, som skriker av obehag idag. (Men jag ska belöna dem sen för mödan, med lite choklad...)

Det visade sig att jag fick möjlighet att gå på en lägenhetsvisning till, och jag beger mig därför redan idag mot H. C. Andersens stad. Det kommer att bli första träffen med Odense, som blir min nya hemstad för de närmaste sex åren, måhända blir det kärlek vid första ögonkastet?

Jag ska drömma mig bort i sagomästarens inspirationskälla, och tar säkert med mig några sköna bilder tillbaka för att visa er!

Vi hörs, kära vänner!

6 COMMENT(S):

Lycka till med lägenheten och "förälskelsen".

Jag inser nu att mina korta besök på gymmet som ofta innebär mycket snack från min sida, kan faktiskt vara lite roligt för de som jobbar i receptionen.

Mvh från en arbetskamrat,
Micke

 

Hoppas att det gick bra med lägenhetssökandet!

Jag kommer ihåg mitt intryck av Odense, cool vanlig dansk stad, men när jag och Ludde var där så var där en massa junkies som skrek åt varandra på gatorna.. :-s Inte för att skrämma dig, haha. De kan ju inte vara överallt ändå ;-)

 

Nä men, Micke! Vad kul att du har hittat hit? Nu blir jag helt nyfiken på hur du hittade hit. :) Klart det är kul när vi snackar, annars hade jag ju inte fortsatt eller hur?

Där var inga junkies denna gång Jenny. Men det är som i Freiburg, knappt något ögongodis! Hur ska detta gå?! :P haha

 

Amy tipsade mig när vi snackade om bloggar.

Vi har ju valt samma färgtema och utseende på våra bloggar, ett helt otroligt sammanträffande.

Ha det bäst!

 

Vi har båda god smak Micke! ;-)

 

Otroligt vad man kan ge sig själv lite credit genom att säga att någon annan oxå har god smak......hahaha/ Amy