The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Tick, tack, tick, tack...

Det är underligt hur mycket snabbare tiden kan gå när man har ett slutmål. (Förhoppningsvis gäller det studier också...) Sista veckan som fast boende i Malmö verkar svicha förbi lite väl snabbt. Jag hinner inte med att träffa alla som man önskar träffa, eller göra alla saker som jag hade velat göra. När man är en tidsoptimist som jag, då blir det snäpet mer hektisk, eftersom jag verkar tro att jag kan pressa in hur mycket som helst i mitt schema. Exempelvis sitter jag nu på jobbet och extraknäcker eftersom två av personalen är sjuk, och jag verkar tro att jag ska hinna med alla punkter som står i min kalender idag, efter jobbet...

Det som jag känner att jag kommer att sakna mest ifrån Malmö är nog den upplysta natten. För det är ändå någorlunda ljust när man går ut på natten här i Malmö. Inte sitter det en massa rörelsedetektorer på lyktstolparna över staden som tänds enbart när en bil råkar köra förbi. Nej, för att dra fram ett gammalt citat: "När det är natt så är det natt i Odense." (Trilla inte av stolen nu Fahima!)

Usch nej, tiden är alltför dyrbar för att sitta på jobbet. Jag ska vara härifrån prick och umgås intensivt sista veckan (dagarna) med dear ones. Och dagen till ära skiner solen också! Undrar om solen är lika gul på andra sidan sundet?

4 COMMENT(S):

hej du! jag fann din boll av en ren slump nyss när jag sökte på artiklar om läkarutbildning i Danmark!.. vad jag förstår har du kommit in på läkarutbildningen i Odense nu i vår??... Det har jag med! Jag gick också på Borgarskolan, dock inte IB. Jag läste Natur.. tog studenten 2006! och du?.. vi ses väl snart då antar jag!! var ska du bo? vilken klass går du i? jag har hamnat i klass D i alla fall.. mvh agnes

 

oj jag råkade skriva boll i stället för blogg.. haha!/agnes

 

Boll istället för blogg är ju en förstklassig felskrivning ;-) Lite är det ju som bollar, de studsar fram och tillbaka.. man går in på en och läser nån kommentar som är spännande så man går in på deras blogg, sen skriver man kanske en kommentar där och så studsar de in på din sida.. eller?

 

Bollen är rund, som man brukar säga i idrottssammanhang! Hej Pivie, det var ett tag sedan nu. Hoppas att du har det bra där borta, jag hoppas allt går din väg. Lyckoönskningar och en kram från mig! /Filip