The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Härlig försommardag

Har haft pluggledigt sedan i onsdags, och märker nu att jag har sjukt mycket att läsa in som jag inte hunnit med ännu, och en massa att förbereda inför nästa vecka. Men man måste ju koppla av emellanåt! Har haft en riktigt trevlig helg hittills, och hann med att sola lite idag också (jag är blek som en finne höll jag på att säga...) Bjuder på ett urval av bilder av Odense i försommarsolens glans! Ha en fortsatt trevlig helg!


H.C. Andersens have


H.C. Andersens have

3 COMMENT(S):

det var ett begränsat urval må jag säga! ;-)
Men det ser fantastiskt vackert ut. Hoppas att du trivs.
Kram

 

Du ser ju ut att befinna dig på en vacker plats i världen :)

 

Jenny vännen, du får jätte gärna komma på visit! Så köper jag hem en massa chokladpålägg till dig! :-) Trivseln kommer sakta men säkert... Kramar

Micke, även Odense har sina finare ställen... :-P Jag önskar de var fler bara! :-)