The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Hymne

Tyvärr är inte alla dagar i topp. Musiken är då ett mäktigt botemedel. Tänkte dela med mig av ett vackert komponerat stycke av Vangelis. Tämjer krafterna och läker själen. Så mycket rullas upp inuti mitt huvud när dessa toner fyller upp mig...5 COMMENT(S):

Vangelis, åh lyssnade på honom under fysiklektionen i måndags, mycket rogivande då jag är väldigt förtjust i instrumental musik. Du kan få lite tips, Explosions in the Sky, Mogwai, Mono, Godspeed you! Black Emperor, God Is An Astronaut, och slutligen 65daysofstatic, några av mina favoritband.

P.s Du får ursäkta alla mina borttagna kommentarer från föregående inlägg, jag upptäckte en massa slarvfel som jag fick editera.

 

Det ska jag ha:) hmmm det är sant;P men kläderna ska få
plats när man kommer hem också:)

när åker du tillbaka till DK?

 

Jaja .. bara sno MIN låt och make it yours huh? HUH? HUH?!?! *knyter knutnävarna*

 

Den låten passar väldigt bra idag!

 

Tack för tipsen Alexandra! Jag ska absolut kolla in de där tipsen!

Betty, det vet ju att det inte är din låt. :-) Nu ska vi inte vara våldsamma här, du kan ju skada dig själv..håhå

Kent, varför passar den bra just den dagen?