The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Mot Afrika

Äntligen, ska jag säga, äntligen blir en resa av! Hela sommaren har kantats av inställda resor här och där. Först blev 'roadtrip-en' i USA med min bästa buddy inställd på grund av diverse orsaker, och sen.. eh.. ja, sen blev det svårt att fixa en ny resa helt enkelt!

Men nu blev det i alla fall av! Det ska verkligen bli skönt att få vila upp sig med sol- och äventyrssemester innan studierna sätter igång igen. För det har ju inte precis varit avkopplande att dagligen behöva ta sig till vårdhemmet och arbeta. Som sagt, arbetet kan vara stimulerande ibland och när man arbetar tillsammans med 'rätt' kollegor, men annars är det väldigt trist.

Nu bär det av mot sydligare breddgrader, till pyramidernas land. Ett land med fascinerande historia och kulturarv. Det känns oerhört bra att slippa de vanliga party-party turistorterna där man stöter på fler skandinavier än den lokala befolkningen.

Ha det bra mina vänner!

5 COMMENT(S):

Jaha, nu sitter du på planet, antar jag. Själv sitter jag och pluggar :) Ville bara önska dig en fin resa. Undvik skorpioner i kallingarna, det känns så obehagligt... ;) Kram/Filip

 

fan va nice:D
jag kom precis hem
från spanien:D

 

Thanks 'good girl'.

Tack för den Filip! :-) Skorpionerna såg jag inte ens röken av.. Har du haft en skorpion i brallan va? :-P

Kent, ;-P

Hoppas du haft en trevlig resa Sebbe. :-)