The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Bakom lyckta dörrar

Inom husets fyra väggar, bortom all insyn utifrån, döljer sig oftast det mest djävulska hos människan. Samtliga psykologiska spärrar släpper fullständigt och vår rätta identitet tittar fram. Somliga av oss har större anledning att dölja detta ansikte än andra, men faktum är att vi alla har det, vare sig vi erkänner det eller inte.

Det är inom denna skyddade miljö som vi vågar släppa ut monstret inom oss. Det monster som vi inte vågar låta vem som helst beskåda, vårt riktiga jag. Detta mångfacetterade nattdjur reflekterar våra mörkaste hemligheter, livnär sig på vår djupaste sorg och dväljer i de mest förbjudna tankarna. Har du tänkt tanken på att den som du har framför dig inte behöver vara den som han utger sig för att vara? Har du någonsin tittat in i en persons ögon och bara sett ett bottenlöst djup?

Släpp ut det bara, släpp ut det! Lär dig tämja djuret inom dig. Förlika dig med det som skrämmer dig i din mörkaste mardröm, och försonas med det i det förflutna som förföljer dig likt din egen skugga. Möjligen lättar dimman för dina ögon och vägen genom de kala slätterna blir mindre betungande.

3 COMMENT(S):

..HA...HA...HA.. *speechless*..like an arrow that pierced right through my heart.

 

Yep. Alla har vi det. Men det är tur man har vänner som stevie, så man inte behöver tampas med det själv. :)

 

Really Betty?

Ömsesidigt Fattema! :-)