The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Nostalgi... redan!


Det har gått en vecka sedan jag kom tillbaka från semestern, men det känns nästan som att jag har huserat på något arbetsläger de senaste åtta veckorna (förutom sista veckan då - jobbonus ni vet). Kroppen är lite mör och sinnet är lite dimmigt, som känslan av att ha fått i sig för många glas vin. Man borde seriöst ta upp förslaget att studenter ska kunna få möjligheten att låna pengar under sommarmånaderna också, så att vi får vår fyra veckors ledighet som alla andra svennar i det där avlånga landet över sundet!

Men vad som jag saknar mest just nu är inte någon svensk falukorv, Abbas inlagda senapssill eller några jämna svenska asfalterade vägar under mina fötter, utan det är människorna. Mina små föräldrar (för att vara politisk korrekt), syrran som har flyttat upp till stora stan Uppsala för att plugga till sjuksköterska (så att jag kan bossa över henne i framtiden), mina busfrön till brorsor, Andy, Karro, Suzen... Vad listan kan göras lång! Av någon konstig anledning så kände jag mig mer vemodig denna gång när jag satt på perrongen och väntade på tåget till Köpenhamn. Ville jag egentligen tillbaka till Danmark? Eller är det bara att man blir mer känslosam ju äldre man blir?

Men som man alltid brukar säga: "Man saknar inte kossorna förrän båsen står tomma!" (Låter tossigt värre, men det är så sant som det är sagt!) Jag bjuder på en liten slide med bilder tagna under sommaren för att ge Dig ett litet smil på munnen, din dagligt rekommenderade dos av glädje. Enjoy!


Med busfröna på Tivoli. (De fick mig att åka en karusell fem ggr i rad. Snacka om att jag kände mig gammal och snurrig efteråt.)


Förfest någon gång... (Notera hur han checkar läget för att fyra av en puss. Men den bilden är icke tillgänglig för offentligheten. ;-P)


Förfest en annan gång... Här med söta Tuss.


De tre gosiga töserna. ;-)


Trängs med människor på Malmöfestivalen innan det vankas fest, därav festklädseln. Karro i förgrunden, Andy i bakgrunden.


Mitt i smeten ute i ödemarken. Finn ett fel!


Aldrig har jag sett dem så glada över att få klättra över en kulle...


Fr v. Terrorist 1, terrorist 2, terrorist 3, terrorist 4.


"Casanova on his way, Casanova on his way...Give way!"


Obligatorisk hopp-bild!


:-)


Jä-ättebekväma flygstolar, verkligen! *harkl*


Obligatorisk ego-bild. :-P

Fler bilder på själva landet och vyerna som träffade mina näthinnor kommer upp nästa gång, eller nästnästa gång. Älskar att leka amatör-fotograf...

15 COMMENT(S):

Svar på "Finn ett fel": Det måste vara dina långbyxor- i öknen!!!

 

...1. Jag VET varför du tog med den första bilden från tivolit utav alla andra tivolibilder. Det ser ut som om du har en haka på den eftersom du sticker ut den abnormt mycket!!!
2. FAVORISERING PÅ HÖGSTA NIVÅ! VARFÖR FÅR BÅDA BRORSORNA VARA MED PÅ BILD MEN INTE JAG!?!?! ORÄTTVIST! ORÄTTVIST! AJ ÄM NÅT HÄPPI AJ TELL JOO!

 

..3. (duharglömtattnämnadinpappatänksåläserhanbloggen..)

 

HAHAHA jag tänkte också på det elle!

 

Eller hur! He OBVIOUSLY ignorerade mig med meningen.... :'(

 

Men Bokmald då! Det luftade jätteskönt i de där linnebyxorna! Varför tror du annars lokalbefolkningen går omkring i heltäckande kläder? (Bara vi dumma turister som visar hud i öknen!)Så FEL, gissa igen :-P

Elisabeth, 1. Jag valde den bilden för att alla brorsorna såg någorlunda bra ut på den bilden. PUNKT. 2. Du ville inte följa med till Tivoli, därav ditt bortfall! Hah. (Favorisering?! Ska jag påminna om att du har varit med på bild ENSAM förut?)3. (Attvialltidskavarasåpolitisktkorrekta.) Suck

 

Åhh vad du e söt Steve =) Vi saknar dig också, eller ja, jag iaf =p Jag tröstar mig med att jag iaf fyra av sju dagar i veckan befinner mig i samma land som dig, hehe.

Dina småbröder har ju verkligen blivit stora. Det var jävligt många år sen man såg de senast. Man tror ju alltid att de ska förbli sådär små som när man såg de när man själv gick på högstadiet.

Du, den där bilden där du skrivit "Förfest någon gång".. Det där någon gång var på mig födelsedag ;)

Men du, vi ses snart igen så deppa inte för mycket =p Puss

 

Jag hoppas det går bra med danskan Karro! :-) Vill du fortf ha lexikonet som jag lovade? :-P

Hehe, jag kanske ska vara tydligare att det är en födelsedags(för)fest till Karros ära, innan vi stack ut på klubb! :-)Puss

 

Svar 2 till "Finn ett fel":
Att din kompis har shorts! :P

 

Hehe, inte riktigt det heller.. Ska jag bara berätta det för dig? :-P

 

Jag gissar på att ni inte har något vatten med er..!

 

Svar på finn ett fel (jag är outtröttlig!): Att ni inte har några slavar med er som bär er?!

 

Betty, vatten har vi MASSOR med oss.. vi gick omkring med 1,5l flaskor.. ett tag övervägde vi att köpa 5l dunkar...

Bokmald, wrong again. :-) Jag skulle ju ALDRIG få för mig att utnyttja ngn annan ..:-P

 

Svar på "Finn ett fel" nummer 4: Att ni inte har något på huvudet, sjal keps, whatever. Eftersom ni båda är "skalliga" så måste ni ha bränt er rejält.

 

hehe, så sant att vi inte ha något på huvudet! Dumma turister :-P Fast vi brände oss aldrig. :-) Så nope again. :-P psst, jämför med de andra bilderna ;-) psst 2, det finns en till fråga i det nya inlägget? ;-P hehe