The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Hemmets nyförvärv


Mina små Feng Shui firrar som jag döpt till Dati och Mati. Två pigga firrar som faktiskt har längre minne än tre sekunders intervaller. De minns mig, eller min gula burk med fiskmat och skvätter glatt mot ytan när jag ska göda dem. Resten av tiden jagar de varandra med den enas nos upp i baken på den andra. Lagom underhållande! De ska snart få fler lekkamrater som i slutändan ska bli hela nio fiskar, åtta vanliga och en svart (om de får plats i skålen). Först då är min fiskskål ett kraftfullt Feng Shui redskap som spammar mig med positiv Chi-energi dagarna i ända. Booyah!

4 COMMENT(S):

Men Stevie då! Du kan väl inte ha nio fiskar i en sådan där skål? Då kanske du får djurskyddsinspektionen på dig? ^^ Eller den danska motsvarigheten då ;)
Kram/Filip

 

Det är väl sagt att man inte får ha fiskar i en skål längre, eller? Och du vill ha nio stycken =) Tror faktiskt att du får ge upp den tanken..

 

HAHAHAHA!!!! (Äntligen funkar min internet igen...efter att den varit nerlagd i ett dygn. Varför vill jag inte gå in på här...) Men HA-HA-HA!

 

haha, Filip då! Pessimisten! :-P Klart jag kan få in 9 firrar där.. se på japanerna, de bor ju som sardiner på varandra! Mina blir liksom bara guldfiskar istället för sardiner.. :-P

Hehe, Karro! :-) Vem har sagt det? Danskarna sålde den till mig ju. Och Skålan är större än den ser ut att vara.. 35 cm i diameter :-P Har du fyllt ditt akvarium igen? hehe

betty, har du tappat språket? :-P