The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Hipp, hipp, Blu-lá, Blu-lá!

Eftersom min systers instinkt att "få, och få" inte mättades av det som jag redan skickat henne i förhand, får jag väl gå henne till viljes och tillägna henne ett fint inlägg. Självklart ska vi ha en tårta, Betty, en chokladtårta! Du vet att jag kan baka en minst lika god som den här under (och jag lovar att det inte kommer att stå 'Anita' på den, eller att du fyller 50 bast!). Sedan är det ju en absolut nödvändighet att ha lite godis på kalaset, varför inte dra till med lite ögongodis liksom. Vi vet ju hur mycket du älskar att stirra på Spike! Varsågod, stirra på! ;-) Någon ytterligare present säger du? Hmm, med tanke på att du fått ett halvt digitalpiano betalt, låt oss säga att vi sparar det godaste till jul, ok?

Hoppas du haft en trevlig dag med Du-vet-vem!

Love always, 哥哥
                                 Good old Spike from Buffy - the vampire player.

3 COMMENT(S):

Hihihihi *fnitter fnitter*... nu är lillasyster Betty glad! (vilket man märker eftersom hon pratar om sig själv i tredje person).. Spike och chokladtårta! Kan man önska sig något mer?? Life is gooood.. oh yeh, it's gooood..! Min bror är bäst! *kramar ihjäl*

 

Jag vill oxå fylla år! Ge mid den tårtan! Åh, jag vet! Låt Spike leverera tårtan till mig! *hmmm* Jag tror jag fick en revelation om hur paradiset skulle kunna va.

 

:-) Bra att du slutligen blev nöjd, Betty! håhå

Oh, snart är det din tur igen Fattema! Och jag vet att det naturligtvis ska vara Orlando Bloom som leverar tårtan då! ;-)