The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Lista dei desideri

Kära Julefar,
Jag förstår att du måste vara väldigt upptagen under denna tid på året, och bördan kan inte ha blivit lättare när du nu också måste köra ut 32" LCD-TV apparater till 10-åringar. Visst längtar du efter tiden då alla ungar bara ville ha en liten färggrann leksaksbil eller en hemmagjord docka med spretigt halmhår?

Jag vet att jag aldrig varit så duktig på att skriva till Nordpolen, men jag trodde du hade små nissar under våra sängar som tjuvlyssnade på våra böner. Du ska veta att det vandrar konspiratörer bland barnen som säger att du inte finns, och att vi kan sluta tro. Vad gör du åt de vikande bekännarsiffrorna, julefar?

I år har jag varit extra duktig och gjort mina läxor i tid, och klarat mina prov. Därför tycker jag att du ska ge mig en extra fin klapp. Men det ska helst vara 'Made in Sweden', för det har farbror Fredrik sagt. Du kan alltid byta ut etiketterna, så får jag inte dåligt samvete.

Gör mig inte besviken i år igen, ok? Annars kommer jag att tröstshoppa, och det blir inte vackert kan jag lova dig. För då tömmer även jag mitt Swedbank-konto, och det blir 'Made in China' hela vägen till Nasaret.


1. MacBook. (Min gamle trotjänare sen 5 år tillbaka är sliten och trött nu.)2. Ingen dator går upp emot det fysiska skrivandet.
Reservoarpenna fr Conway Stewart


...........
3. Snygga Buschetta - Refined by Bobbie Burns -------------------------
(Det första... ok, det tredje som en tjej tittar på.) ------4. Mulberry väska.
-----------------------------------------------------(För lediga dagar utan skolböcker.
)


foljsam3.jpg
5. En värmande rock fr Yves Saint Laurent.


6. Extra tid, helst 48 h/dygn.
Tar också gärna detta armbandsur! A. Lange & Sohne

7 COMMENT(S):

Herrejösses... varför inget liiiite dyrare så kanske jultomten har råd med det också!!! GRR!!! (bara för att jag har glömt vad du önskade dig av mig... hihihi)

 

haha nice try steve.. u are not getting any of those! Sorry to tell you =D the youngest GETS presents.... var bara på lite evilhumör... sorry, hoppas du får det från någon annan...

/rashiii

 

Hmm.. Om det är en sån livsstil du eftersträvar så förstår jag att du måste skriva inlägg om hur kärvt det är att vara student, rent ekonomiskt :P.

Själv önskade jag mig en möjlighet att få spela Guitar Hero, så min syster har fått en av sina kompisar att gå med på att låta mig spela hos dem. Gratis.

Jag tycker inte om att få julklappar, jag önskar mig ingenting. Det ska bara vara trevligt att vara hemma med familjen. Och även de får "upplevelsejulklappar".

(och en macbook får det bli när jag sparat ihop lite till. Man måste inte vara materialistisk, men vissa saker kan man inte avstå ifrån ;-))

God Jul!

 

Betty, jag kan inte hjälpa att ditt minne faktiskt är av guldfisk-karaktär! :-P Jag hjälper inte dig igen, så det så.. :-)

Rashi, om ingen ger mig så får jag köpa själv! :-D Du är en liten rackare du!

Men Jenny då! Dina kängor är väl riktade! Men det är ju inte oekonomiskt att önska sig saker! :-) Jag har ändå inte råd med ngt av det där..nästan.. :-P

Jag har alltid också önskat mig upplevelser, men jag kände för att vara extra materialistisk i år. :-P God jul vännen!

 

honey you don´t need Santa Claus, you need a miracle!

 

jo, matrealistisk var väl bara förnamnet :) Ingen liten önskelista, men what to do, ibland vill man ha massor! =)
Så jag antar att du inte önskar dig redskap till sjukskötorskor i Eritrea den här gången? :P

 

haha! Det här är roligt, jag har fått mersmak för att sätta upp bilder som väcker ha-begär! :-D Jag borde starta en modeblogg istället :-D haha

Aida, I don't need a miracle.. just patience for a few extra years :-P

Caroline, ha-begäret var stort den dagen! :-D Men se listan mer som en "nämen, vad snyggt.. nu ska jag till HM och leta efter billiga kopior"-lista. :-P Redskap till läkare och ssk önskar jag mig fortf. :-) De behöver det mer än vad jag behöver flotta ting.. hehe