The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Dagboksinlägg

Måndag den 12 januari 2009, blåsig natt.

Jag har äntligen börjat förstå känslan av att vara otillräcklig, att inte kunna känna fast mark under sina fötter och att falla handlöst ner i djupet. Det måste ha varit så alla seniorer har känt före mig, och varit orsaken till behovet av att vilja luta sig mot någons axel och bara gråta ut. Jag minns att jag tyckte att det lät löjligt när det berättades för mig, men jag förstår nu, jag förstår.

Trots den ihärdiga Nordanvinden som drar förbi landskapet inatt, infinner sig ett ovanligt lugn inombords. Jag ser hur träden bugar sig för den mäktige och djuren skyggt ser sig om efter skydd. Men här innanför sitter jag tryggt, tätt innesluten i min anatomiska bubbla. Jag läser om 'Krebs-cycle' och jag läser om glykolysen, jag läser om armar och om ben, men minnet det sviker mig. Snålheten må bedra visheten, men lugnet det bedrar sinnet.

När jag minst anar det träffas jag av Eros pilar. Jag trodde aldrig att det skulle ske mig, en med ett robothjärta. Nu slipper jag ta mig ut på en resa till Trollkarlen i Oz för att hämta mig ett nytt. Mitt i denna röra inger det en gnista av liv. En ledstjärna i himlavalvet.

"...och stjärnorna glittrar
på himlens rund
och hela livet ryms
i just denna stund..."
-

7 COMMENT(S):

.... :P Fint inlägg! (nei jou jeh gang bei ah muimui?!)

 

*host host harkel* Msn ASAP! ;P

 

Vilket dagboksinlägg. Mina brukade se ut såhär:

Idag var jag på bio och såg en film, skådespelarna var bra (obligatorisk uppräkning av alla skådespelare som varit med i filmer och vilka karaktär de hade) och filmen var sorglig. Sedan åt jag mat och lekte med mina systrar fastän N och jag bråkade sen.

Haha, man kanske skulle börja skriva igen och försöka utvecklas?

och YAY för Eros pilar! Hoppas de borrat sig riktigt djupt in i "plåtmannens" hjärta :P

btw, känner du till lastfm.se?

 

Lugnet e du å ditt sätt att skriva!

 

Tack Betty..! (Du borde träna på din pingyin... Bara du fattar det.. :-P)

Jaså Fattema, nu passar det med MSN :-P

Men Jenny, jag tippar på att det där dagboksinlägget var fr en tid då du fortfarande var en liten tös.. :-P
Hmm, vad med lastfm.se? Duger inte mitt val va? :-P

Ehh, är det nu jag ska säga tack, Daniel? :-P

 

Garvar...hahahaha
Betty din pingyin är terrible. fattade bara halva meningen.
Övning ger färdighet. Lycka till nästa gng.

Kram på Betty o Steve från Dai såo

 

*kram tillbaka till dai-såo fr oss båda*