The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Gott Nytt 2009!

Önskar Er alla ett nytt år följd av Lycka och Välgång!

Mycket kan man åstadkomma på egen hand med hjälp av stark vilja och flitighet, men livet blir så mycket härligare om man upplever lite flyt i tillvaron. Det flytet hoppas jag infinner sig under 2009.

Jag ser tillbaka på 2008, som det år då jag tog första steget mot den drömmen som ständigt varit närvarande genom mitt liv. Jag minns 2008 som det året då jag konsoliderade mina familje- och vänskapsband ytterligare, trots de ökade fysiska avstånden. Och jag är glad över de nya möjligheterna, chanserna och de underbara människorna som jag har blivit given i Danmark.

Samtidigt tar jag mig för pannan när jag ser mig runt om i världen. Det finns så mycket kvar att göra innan vi kan leva i fred och harmoni, tillsammans. Det finns ännu alltför många krigsyxor att gräva ned. Det existerar fortfarande för många orättvisor som vi med all enkelhet hade kunnat eliminera om vi alla klarade av att tillsammans samarbeta och bekämpa dem. Det återstår mycket att göra. Jag ser fram emot den dagen då jag har verktygen att delta i kampen och dra mitt strå till stacken.

Ett nytt år, en ny början, ett nytt kapitel i mitt liv.


Tomtebloss is da' shit, festligt och billigt!

3 COMMENT(S):

Haha, nu har jag läst detta inlägget sex ggr, en för varje gång jag kollat sidan. Och det skumma är att det e inte förrän jag läst klart inlägget och ser bilden på dig och Elisabeth som jag förstår att det inte är ett nytt inlägg.

Du får skriva nytt snart så jag slipper läsa det fler ggr =P

 

:-) Jag vet inte om det betyder att du tycker texten är lika intressant att läsa även efter den sjätte ggn, eller om det är tillräckligt ointressant för att inte lyckas lämna något kvarvarande intryck på dig.. :-P