The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Happy Chinese New Year!

Vi välkomnar Oxens år och städar bort dammet efter Råttans år, samtidigt som jag ignorerar allt som skrivs i feng-shui rapporter om hur det kommande år kommer att bli. Tror man på det så ska man hålla en stabil kurs genom hela året utan större svängningar, eftersom Oxen är en envis och konsistent ledare. Man ska avstå från genvägar och snabba lösningar för att hellre satsa på hårt arbete. Då kommer säkert din belöning. Nog om det.

Är nu hemma i hemstaden och spatserar glatt omkring på gatorna. Vill göra så mycket och hinna med allt och alla, men tiden går så himla snabbt. Men veckan är i princip fullbokad, och jag kan ju inte dela mig själv i två delar precis.

Idag ska det doneras blod och sen ska jag spendera tid och pengar på småbröderna precis så som jag har lovat dem. Löften till de yngre ska man alltid hålla oavsett vad, annars mister man deras respekt för en. Sedan följer en överraskningsfest. Tror faktiskt inte att det blir så särskilt mycket sömn i natt, för tåget mot Skandinaviens huvudstad avgår väldigt tidigt imorgon.

Lev väl och påminn era älskade om er kärlek för dem!


Må rikedom och välgång följa Eder under Oxens år.

4 COMMENT(S):

GOTT NYTT ÅR :D !

 

Hej!

Jag har precis börjat medicin här i Odense och har skrivit ut mitt schema, men det ser inte ut som jag har så många lektioner? Stämmer det eller kommer de lägga till mer senare??
MVH E

 

Tack Shalia! :-)

*

Hoppas att du kommer trivas här i Odense, E.! Det är ditt personliga schema så som det kommer att se ut för denna termin. Inga tillägg. :-) Lycka till!

 

Tack :)