The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Bestået førsteårsprøven

Vem har då sagt att fredagen den 13 måste vara en otursdag? Resultaten från anatomitentan sattes upp på anslagstavlan idag, och undertecknad är godkänd! Det betyder att jag officiellt har klarat mig igenom ett år av medicinstudier. Men även att jag har klarat det s.k. "førsteårsprøven", som är en spärr där förstaårsstudenter måste klara av första årets obligatoriska moment för att få lov att fortsätta med sina studier. Det är med andra ord inte som i Sverige, där man kan ta med sig icke-godkända tentor i bagaget och fortsätta läsa vidare.

Detta ska firas! Det ska belönas! Hmm, fast med vilka pengar då? Äsch, fönstershopping och en fylletur i stan ikväll blir suveränt!

Må väl och trevlig helg!

En bild från senaste gångens eskapader i stan. (dkbn.dk)

7 COMMENT(S):

Grattis, Steve! Starkt jobbat!

Ha en toppenhelg!

 

Grattis!

 

GLAAATTIIIIS....!!! GE MIG ETT S! - S - GE MIG ETT T! - T - GE MIG ETT E! - E - GE MIG ETT V! - V - GE MIG ETT EEEEEEE! - EEEEEEEEEEEEE - VAD BLIR DET?!?! - STEEEEEEEEEEEEEVVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!

 

Grattis Steve =) Hoppas du haft en kul helg!

 

Tackar allesamman! :-D Haft en riktig bra helg också! Tack vare era lyckönskningar naturligtvis! ;-)

 

Okej jag är lite sen, men VERKLIGEN GRATTIS :D:D!!!

 

Tack Shalia! :-) Man är aldrig för sent ute med artigheter, går alltid hem oavsett..