The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Flying with the Kites

Det är mitt förslag på vad vår roadtrip i sommar kommer att få heta. Jag känner hur vinden tar tag i mitt hår som jag har låtit växa ut igen. Jag känner dofterna av frihet och harmoni som möter mig när vi susar förbi på vägarna längs de gröna landskapen. Likt drakar svävar vi ovanför molnen, majestätiska och fulla av beundran för det som ligger under och över oss.

Trots att resan varit på tapeten under många år, har vi ständigt varit kedjade av diverse ting som omöjliggjort den. Jag borde snarare skriva i singularis istället för i pluralis, för om det har varit någon som varit kedjad, är det mer sannolikt jag.

Resan är en frigörelse. Ett definitivt nytt kapitel som tar sin början. Ett sätt att påminnas om de lyckliga som tittar ned på oss från ovan, men även en chans att njuta av de gåvor som livet erbjuder.

För mycket analysering är just likt mig! But that's who I am, I guess.

Routen i grova drag.

7 COMMENT(S):

Det där ser superfint ut! Ååh.. jag blir inte av med mina 'travel bugs', vill iväg igen, snart! Och är det inte halva (eller åtminstone en tredjedel..) nöjet just att planera, drömma, fantisera och filosofera?

Ha en go' weekend!

 

Vi, jag hoppas att du menar mig, Steve :P
Vem förtjänar mer än jag en roadtrip i USA? Släpp av mig nånstans vid L.A. så jag kan starta min karriär, så är jag nöjd :P

 

Lou, hehe.. dina travel bugs är omättliga.. du har ju varit på resande fot hela sista halvåret ju. :-P Nja, planeringen ska inte få fylla för mkt, för då bygger man upp tossigt höga förväntningar på sin resa. :-P Men jag känner på mig att jag kommer vilja planera in till minsta detalj. :-) HOppas du haft en god weekend också!

Jenny, så du menar att jag ska köra tvärs över hela landet för att dumpa dig i LA? :-P Kan du inte pröva lyckan i soliga Miami istället? :-P

 

Steve, vad ska man annars ha vänner till? Och varför Miami? Det är ju pensionärernas LA.... ;-)

 

:-P Pensionärernas? haha.. Du vet.. jag är inte så imponerad av LA. Jag vill inte att du blir fördärvad där.. :-P

 

Men.. du VET väl vem som bori LA? :P

 

What WHO? Om det är den personen som jag tror att du tänker på så bor han ju inte permanent där i LA :-P ..men jag har en känsla av att du har fler peroner i åtanke som du vill stalka i LA! :-D