The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Första syskonbesöket

Det har varit strålande väder under dagarna med ljumma kvällsvindar. Perfekta dagar för att syskonen kom på besök till Odensianernas stad. De verkade inte så himla imponerade av själva staden, men desto mer fundersamma blev de över alla de lukter som verkade förfölja dem: "Vad är det som luktar, vad är det som stinker?... ueehh!"

Enligt dem är hela Odense höljt i en odör av gödsel. Var vi än gick, vandrade dem med näsan i vädret och kommenterade varenda främmande partikel som träffade deras luktceller. Eftersom jag inget känner, om det nu beror på allergin eller att jag vänjt mig vid det, blev det orsak till små skämt på min bekostnad.

I övrigt trevliga två och halv dagar i varandras umgänge. Yngsta brodern var hyperaktiv och jag och Elisabeth verkar ha blivit märkta av åldern, för vi orkade inte "göra saker" hela tiden. Avslutningsvis rundade vi av med en hembakad fransk chokladtårta toppad med sommarbär på mitt vis, till Martins ära.

3 COMMENT(S):

men det luktade faktiskt kobajs

 

HAHAHA! Jag håller med Martin.

Yiiippie! Jag är glad för att:
1. Du har tagit med bilder som jag har tagit!

2. DU HAR REDIGERAT BILDEN SÅ ATT MIN SKÖNHETSSKAVANK INTE SYNS?!?!?! :D:D:D:D:D:D:D

DO AR BAAAST! ;)

 

-grumpy- Jag ska köpa er båda varsin gasmask nästa gång ni är i stan! Så kan ni få andas kodynga-fri luft, och jag slipper höra ert tjatter! hah!

Betty, din skavank syntes för tydligt.. :-P Var bara tvungen att släta till den lite :-P