The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Ta mig till havet

Det blev en tur till havet som avslutning på veckan, med en lång promenad kring Fyns Hoved, den nordligaste punkten av Fyns nordöstra del Hindsholm. Solen sken från ovan, havet spelade för oss, och marken under oss vibrerade av liv.

Vi promenerade kring halvön och andades in de friska havsluften och bara njöt av omgivningen. Effekten av att få återvända till naturen ett slag och komma ifrån det teknologiska vardagslivet är något som många underskattar. Tankarna rensas från allt negativt och man känner sig som en pånyttfödd människa.

Trevligt sällskap, trevlig picknick, trevlig eftermiddag. Somliga dagar känns allting bara för bra.

"Vi har hört havet spela
våran sommarnattsvals
Jag vill ha dej
när natten ser på"


4 COMMENT(S):

Det låter inte helt fel det där. Själv har jag inte ens hunnit utforska Århus stränder än, haha. Kanske kan det bli en tur till Skagen en vacker dag.. kanske om ett år eller så, haha.

Vad använder du för program när du gör kollage? Jag har en viss svaghet för kollage.. :)

Ha en dejlig uge!

 

:-P Det tog mig också typ ett år innan jag fick iväg mig själv dit.. Så åker du till Skagen tidigare ligger du så att säga i framkanten. :-)

Jag använder ett ganska enkelt program, Photoscape, som finns på nätet. Är tyvärr inte så skilled när det kommer till redigeringsprogram. Photoshop kan jag drömma om.. :-P

I lige måde!

 

Plejer at cykle derud. Der er rigtigt hyggeligt! :-)

 

Nok er det hyggeligt, men alligevel lidt for langt at cykle derud! Det gider jeg bare ikk.. :-P Bil, René! :-P