The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Ett år äldre... igen

Tiden går snabbt framåt och rätt som det är står man där med en blöja instoppad i de specialdesignade Björn Borg kalsingarna för äldre gubbar, samtidigt som man vandrar nerför gången i de moderna ålderdomshemmen där gamlingar sitter vid datorerna och LANar (och bloggar!) i stora matsalen. Vilken syn det hade varit!

Men ännu är man bara 23, ung och kry. Jag brukar alltid noja mig lite över att jag blir ett år äldre för alla runt omkring mig som orkar höra på. Då får man minsann höra en massa positiva saker om en själv, som man aldrig brukar få höra annars! Så det är ett hett tips! Och egentligen så har jag ingen åldersnoja, 23 är faktiskt en perfekt ålder. (Det säger vi varje år bara för att intala oss själva det...)

Gårdagen spenderades med kära vänner och trevligt umgänge. Hygge!

Rash är så glad över att se tårtan. Aida får hyperglykemi av alla sötsaker, och kan inte hålla händerna i styr.

7 COMMENT(S):

Grattis, grattis! Och vilken framtidsvision om äldreomsorgen och kalsongerna, haha. Hoppas det blir så. ^^

Och vet du vad - när man fyller år får man lägga upp bild på sig SJÄLV! ^^

Och tack för kommentaren om bilderna! :)

"Du som redan är så öppen med vem du är, backar ändå från att visa upp din relation offentligt.. Ska din 'respekt' för andra människors tycke och tänkande gå före din egen lycka?" --> Väldigt bra sagt faktiskt, det där med respekt. Men det är svårt att dra sig undan, men är på god väg i alla fall.

Ja, du får testa sprayen, haha. Mitt är jättetjockt, alla frisörer säger "Men gud vad tjockt, hjälper inte hur mycket jag än tunnar ut." Jag säger bara "Hellre tjockt än tunt, detta går att göra något åt!" Det ligger som en kaluffs om jag inte gör något. Och sprayar jag med dålig spray står bara några hårstrån upp, haha.

Ha det bra och grattis igen! Hoppas att du har haft en bra födelsedag. =)

 

Får du aldrig höra nåt bra om dig själv annars? Haha, Steve! Jag känner ingen som klagar lika mycket som du :-P
Hoppas du passar på av njuta av livet ändå!

Och fortsätt lägga upp bilder. Vi lever i ett samhälle som kräver visuell stimulans hela tiden ;-)

 

Rash är glad över att se tårtan??? Aida var lika glad!! Hon åt 3 bitar... jag åt bara 2,5 =P hahah!

Ja, Steve! Du får gärna lägga upp en fin bild på dig själv där du skär upp princesstårtan som du själv bakat!

/Rasha

 

grattis gaga jag visste du fyllde 23 år

 

Jenny: hehe, jag vet.. en liten klagomur är jag ja! :-P Bilder ska man inte ha för många av! Annars blir effekten av den 'visuella stimulansen' avtrubbad! Jag vill ju inte att herr-och damskapet tröttnar på att jag figurerar här.

Rash: kehehe, Ni var lika glada! Fast vi har tyvärr inga fotobevis på Aida! :-P (..jag tycker inte om den bilden på mig.. haha)

Martin: Tack Martini! :-)

 

GRATTIS I EFTERSKOTT!!!
Om du vill höra positiva kommentarer om dig själv så är ingen annan bättre på det än din mamma. Hon hade gjort middag till oss igår, och då passade hon på att beskriva dig som den absolut perfekta mannen/drömkillen. Inte alls illa va ;) ?

 

hahaha! Nu blev det liite väl kul tycker jag! :-D Min lilla mor pratar för mkt när det kommer gäster på besök! haha

Och tack Shalia! :-)