The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Glassiga dagar

Jag började helgen med att hjälpa Rasha flytta sitt liv till en ny lägenhet inne i centrala Odense. Det var ett väldigt fint område, med små ringlande kanaler och statyer på nakna kvinnokroppar lite varstans. Men framför allt hade lägenheterna parkettgolv, och det räckte för att övertyga mig om att ställa mig i kö för dem! Men tills jag får min egen ska jag ligga på hennes putsade golv.

Idag var jag desto mer mör i kroppen och förstår verkligen att fysiskt kroppsarbete inte är min grej. Därför var det ju superbt att jag under gårdagskvällen hann ta mig över sundet till Malmö, för nu kunde jag ju dra ner till Västra hamnen och njuta av livet och glassa runt lite där!

Drog runt kring Turning Torso med min kamera i högsta hugg, som en och annan turist från Japan, medan jag väntade på mina vänner. Sedan låg vi utslagna på träbryggorna och tog igen lite skvaller och snick-snack. Den italienska glassen jag höll i handen hann knappt ut i solen innan den började smälta och forsa ner på mina byxor.

Medan barnet bredvid oss tjöt av skratt när han doppades i det kyliga vattnet gång på gång, medan vattenskotrarna körde vinande förbi ute till havs med tio sekunders intervall, och medan människorna runt omkring oss talade i upphetsade stämmor, stod världen stilla för oss där på trädäcket. Ingenting verkade kunna penetrera igenom den zen-muren som rests upp. Längtan efter lata sommardagar var plötsligt så överväldigande.

På plats med humöret på topp.

4 COMMENT(S):

Ååååhh, Steeeeeve.. det är ju så att man dör lite i hjärtat. Tur att jag ska hem i veckan, annars hade jag fått allvarlig abstinens!

 

Ja det är bäst att skriva upp sig på bostadskön så att du kan flytta ur det där sunkiga råtthålet!! *suck ;-P*
det ska bli så skönt att komma hem till skåne :D

 

Du kände dig som en äkta japan när du sprang runt och fotade? Haha.

Och ja, det är härligt när föräldrar/mammor är förstående! :)

Åh, tentaplugg, avundsjuk jag blir! Haha. Jag har grupptenta imorgon, bokdiskussion på onsdag sedan har jag sommarlov! Tog ledigt nästa vecka så jag kan hitta på massa skoj, har ändå inget viktigt då. Det längtar jag till! :D

 

:-) Trevlig resa hem Lou! ..nu ska jag sätta igång med tentaplugget! wiee

hehe, Jenny.. menade inte att mitt är sunkigt.. men man kan väl alltid byta till ngt bättre? :-)

Precis Christoffer, en äkta japan.. det enda som saknades är en redig systemkamera! :-)