The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

På arbete II

Tog ett pass på jobbet idag, och jag lyckades konstigt nog vakna upp 5.40 utan att vilja slå sönder väckarklockan med en stor och tung hammare. När den svåraste biten med att vakna var fixad, gick ju resten av arbetsdagen som smort, eller?

Orsaken till att jag föredrar det här jobbet framför sjukhus-vakter är att jag inte klarar av tanken på att sitta 8 timmar vid samma patient och glo upp i taket. Visst kan man alltid hitta på något att göra, typ läsa en bok. Men var det det som var meningen?

Helt som smort kanske det inte riktigt gick, eftersom det är rena pyssel-verkstaden på jobbet! Jag får öva mig i konsten att sätta papiljotter(!) på äldre damer, hjälpa pratsamma herrar att ordna ægte dansk smørebrød, fläta håret på rara tanter... Jag är fortfarande förvånad över att jag klarade av att sätta papiljotterna på plats och att hon faktiskt blev nöjd!

Nu ska det läsas lite innan kvällens aktiviteter! Må väl!

3 COMMENT(S):

Det är bra att du har en alternativkarriär: tantfrisör! :-)

 

Hahaha, härligt! Du är duktig hör jag. ;)

 

Det är väl ett anständigt yrke det med, Jenny! :-P

Duktig vill jag inte påstå Christoffer, hon kanske inte riktigt såg hur snett det hamnadet bara.. :-P haha