The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

En fjärdedels läkare

Torsdagen var en trevlig dag minsann. Man var så uppskruvad inför vad som väntade en efter det att klockan slagit 13.00. När det återstod en halvtimme av skrivningstiden började några i salen öppna de ölflaskorna de hade med sig, med tentavaktens ivriga medtyckande. När vi stormade ut därifrån var allas humör på topp, vi kunde glädja oss till att ha avverkat en fjärdedel av vår utbildning! Det går undan här minsann...

Vi var senare ett gäng på drygt 15 personer som började kvällen på Franck A för en bit god mat och dricka. Über-trevligt! Fortsatte med medicinarfest ute på Winsløwparken. När klockan var mogen var det dags att sticka in till byn för lite shaky-shaky på Alibi. Det märktes att inget etanol slunkit nerför strupen på ett bra tag. Det blev lite vingligt tror jag.

Hygge på WP.

Vaknade upp på midsommaraftonsmorgon med värsta torka i halsen. Huvudet vägde lite extra. Visste knappt var jag var någonstans eller var jag skulle. Men efter åtskilliga återställare kunde jag ta mig hemifrån, över sundet, ut på landet, för att fira Midsommar med Andrés familj. En bedårande familj och massa god mat! Jag var nästan tvungen att bli rullad ut därifrån. Men det ordnade sig.

Nu väntar ordentlig vila. I moder Svea. Sen följer mer vila och arbete, i Dannebrogens land. Hoppas ni alla har haft en trevligt Midsommar med enormt massa snapsar!

4 COMMENT(S):

Vilken fin blogg du har.

Är allt bra med dig?
Kram!

 

Naaw stevie-boy :) tack för du skriver så fint om vår familj, förlåt att vi fyllde dig med så mycket käk :P men gott va det!!
Stort Grattis för att du klarade första året! Du e så duktig

 

Tack Milly!

Carro-girl, hör det inte midsommar till att fyllas med mat? :-P Vi får träna snart..haha! Tack för snälla ord, *blush*