The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Glöm det förgångna

Det krävs ens död för att glömma. Det krävs ens död för att upptäcka vilket stöd man hade som levande. Och det krävs ens död för att folk ska våga träda fram och tala gott om en. Man talar inte illa om de döda, det gör man bara inte. Är det därför som alla strömmar till för att gräva fram de bästa, de mest glädjande, de mest inspirerande ord om Michael Jackson idag, på minnesceremonin för en av tidernas största popstjärnor?

Han var speciell, hans liv var exceptionellt, och hans levnadsöden var tragiska. Mycket kan vi säga om Michael Jackson och långa kan diskussionerna vara om vad som egentligen är sant i alla anklagelserna mot honom som person. Hans handlingar var måhända inte alltid de bästa, och vad han sade var kanske inte alltid det mest välformulerade, men han hade ett gott hjärta och det kan man inte ta ifrån honom. Hans insatser som artist är många och djupgående, både inom musiken och humanitärt. Michael Jacksons arv till oss sträcker sig redan flera generationer tillbaka, råder i nuet och kommer även att förbli en viktig hörnsten i framtida musikproduktion.

Låt oss minnas vad han har åstadkommit, vad han har uppnått, och vilka förändringar som han banade väg för. Låt oss vara tacksamma för vad han har skänkt oss; musiken, upplevelserna, och hoppet. Låt oss tillsammans bära vidare på hans vision om en helad och enad värld, let us heal the world, together.

Remember the time.

3 COMMENT(S):

Man brukar inte komma ihåg det som var dåligt. För att man vill bara minnas det goda tiderna. Det är det som får en att går vidare utan personen man har förlorat. *i have moved on* =P

 

Glad that you have moved on, dear. :-)

 

det sägs ju att han blev mördad
här om dagen i tidningen kanske blev han mördad steve?