The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Malmø nästa...

Fördelen med att endast bo två broar ifrån födelsestaden är att man lätt kan bestämma sig kvällen innan för att åka på en snabbvisit och överraska en och annan vän eller väninna. Denna gång blev det en väninna med anledning av hennes b-day party. Nog blev hon allt överraskad och glad över att se mig, annars hade det ju känts lite jobbigt.

Vi hade det naturligtvis trevligt som vi alltid brukar, och jag passade på att fylla i tomrummet för alla andra vänner som jag på något vis försummar genom att bo i ett annat land där Comviq Kompis inte regerar. Jag hoppas att hon hade det lika trevligt den kvällen! Om vi var otillräckligt roliga så hjälpte nog KB till lite grann, eftersom det är hennes all time favourite.

Resten av helgen har varit över all förväntan. En perfekt balans för hur jag disponerade min tid, tycker jag själv. Spenderade min tid på allra bästa sätt, anser jag också. Många superlativ här, tycker jag. Men så är det ibland, somliga dagar och nätter är bara helt enkelt perfekta.

Friends.

2 COMMENT(S):

Tack för överraskningen Steve =D Och jag hade verkligen jättekul!!

 

Oh, det var så lidt! :-) Glad att du hade jättekul! See you soon!