The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Modeblogg för en dag

Ibland kliar det i fingrarna att följa strömmen, att blogga om sånt som alla gör. Det verkar vara så bekymmerslöst och kräva minimal tankekraft. Enligt min mellanbror hade bloggen blivit populärare om jag bloggat om något mer "intressant", vilket enligt honom är något som inte har med läkarprogrammet att göra.

Därför slår jag till med en "dagens outfit" idag. Ta det inte för seriöst bara, kära vänner. Jag tog bilden när jag var på ett hotell i Ærø i förra veckan, och kunde inte låta bli när jag såg den fina antika spegelramen. Mer om utflykten längre fram.

Vilka märken? Helt ointressant.

11 COMMENT(S):

Looking good, as you always do!

/R

 

hehe håller med din bror!!Du får skriva lite mer löjliga saker =P du vet liva upp stället lite kekeke

 

Haha, don't listen to your brother. I might not leave any comments, but I like all those läkarprogrammet stuff :P
But maybe that is because I am also in läkarprogrammet, hmmm ....

 

Ojoj, spänningen tätnar, jag var också på Ærø i förra veckan! Vilken dag var du där? Jag tycker din blogg är alldeles perfekt som den här, dock är jag kanske lite partisk.. :) Fortsatt trevlig sommar!

 

Jag håller med din mellanbror.... all medicin and no fun makes this blog dull (and yucky ;-P)

Och du ser ju impeccable ut som vanligt

 

Jag håller med din mellanbror.... all medicin and no fun makes this blog dull (and yucky ;-P)

Och du ser ju impeccable ut som vanligt

 

I'm flattered R. :-)

hehe, L.L. hur då löjliga saker? :-P

Great to hear Yuan! :-) hehe

ojoj Louise! :-P Vilket sammanträffande! Jag var där i fredags. Men ni färdades väl vattenvägen gjorde ni inte? Jag såg en båt med svenskt flagg.. Var typ det enda bland ett hav a danska och tyska båtar. Kanske var det ni? :-)Fortsatt trevlig sommar!

Define "fun", Jenny! :-P impeccable är ju verkligen att ta i! haha

 

Thanks N.! :-)

 

Tjusigt! Och man kan inte alltid hålla tankebanorna på vettiga ting, bara det inte blir ytligt skit jämt så är jag nöjd. :D

 

hehe... ytligt må det ju vara, men anstränga sig måste man för att leverera skit. :-P