The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Nedräkning pågår 10 - 9 - 8...

Ännu en arbetsdag till ända, och nu har jag prövat på att jobba i åskväder också. Såg ut som en dränkt katt när jag tassade in till gamlingarna. Måste ha varit en syn det. Nu slappnar jag av med en bit kladdkaka från i förrgår. Jag tycker att det smakar så mycket bättre efter en tid i kylen. Det är min åsikt det. Annars har jag redan hunnit med både en och två koppar morgonkaffe idag. Det är det som är så trevligt med detta jobb jag har, att jag kan omstrukturera min arbetsdag efter behov för att ge vårdtagarna det mesta av min tid.

Den rara gubben som jag var hos ett tag sen, bjöd på en kopp kaffe när jag kom förbi. Sedan satt vi och kikade på hans datorskärm samtidigt som han kommenterade bilderna på de damer som han har mailkorrespondens med. Det var ganska intressant att se hur en äldre herre resonerade kring andra i hans ålder. Jag satt och tänkte för mig själv hur min smak skulle vara om 10-20 år. Åldras den också ikapp med min ålder? Om man stannar vid 20-åringar, har man en skruv lös då?

Jag fortsatte beta av vårdtagare efter vårdtagare, och klockan märktes knappt av. Rätt som det var, var det tid för att packa samman. Nu är det bara åtta arbetsdagar kvar, sedan är jag fri för denna sommar. Känns otroligt skönt att inte behöva slita som alla föregående somrar, som jag faktiskt har gjort sen gymnasiet. Så jag hoppas på fint väder om två veckor! Ge mig det väderguden, så är du en rar tant.

Regnmoln.

2 COMMENT(S):

Eller hur... it better be nice weather när jag kommer!

 

meh, du är väl inte här om två veckor heller din burk! Men ja, bra väder nästa vecka också!