The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Meine Schwester zu Besuch

Jag har inte riktigt hämtat mig efter att syster min varit på besök. Käkmusklerna överansträngdes, så mycket som vi pladdrade på. Det blev nog aldrig någon tyst minut, förutom när vi låg och sov eller när vi försökte köra en Sagan om Ringen-maraton-filmkväll. På tal om filmkvällen så förlorade jag både kvällarna, syrran var hög på Jolly Cola, hon klarade av att hålla ögonen öppna medan jag somnade varje gång Frodo och Sam dök upp på tv-skärmen.

Vädret var inte riktigt med oss, utan vi fick slänga planerna på cykelturer i papperskorgen. Istället fick vi nöja oss med små turer i stan och köra vilse nere i Odense "hamn". Sedan försökte vi shoppa lite, men det blev bara någon skjorta på Magasin. Det som är bra är att syrran min håller hårt om både sin egen och min plånbok. Vill jag veta om något är prisvärt frågar jag henne och om hon nickar, vet jag att det är grönt ljus. Då kan jag köpa med gott samvete. Jag har motsatt effekt på henne, men jag lyckas inte lika ofta av förståeliga skäl.

Annars var tre dagar lite för kort tycker jag. När man är ifrån varandra så mycket, och inte hinner prata så mycket annars, är det inte nog för att ta igen allt. Men hon ville åka "innan jag började tröttna på henne". Smart tös det där alltså.

Nu är det bara en sista arbetsdag, mina vänner. Sedan väntar lilla mors hemlagade maträtter på bordet på moi, weekendresa i Estocolmo, och slutligen en miniresa till världsmetropolen New York. Jag är glad för mina resterande sommarplaner jag, och med rätta. God kväll!

Muntergökar på fika.

9 COMMENT(S):

Jaså du, Steve.. ska vi springa om varann nu igen? När ska du till huvudstaden? Jag åker nämligen dit på lördag.. :)

 

Så NY säger du! Jag är inte alls avis, inte alls =P

Och när ska du och Elisabeth sluta göra oss alla andra avundsjuka på er syskonkärlek?!

See you Friday!

/J

 

Louise, jag ska dit på fred. :-) Hur länge ska du vara där? Seglar ni upp? :-)

J, haha! Jag är inte avis på dina resor som du redan gjort nej, inte alls! :-P Vaddå sluta? Du lär få se det tills dagen då bloggen slocknar. :-P See ya!

 

Aww..nu blev jag sådär varm om hjärtat! *fniss fniss*

 

Haha nej, det är helt på eget bevåg, och som den miljösadist jag är så flyger jag upp.. :P Jag stannar tills på tisdag, men ska träffa en av mina jobbkompisar från Island/Finland på måndag. Vad har du för planer?

 

Lou, haha.. fy vilken miljöbrottsling! :-P Men jag förlåter dig när vi har en sådan usel tågmonopol i Sverige! :-) Jag stannar tyvärr bara till söndagen, och ska också träffa vänner. :-) Måhända möts vi på stan, men jag är inte säker på att jag känner igen dig.. Du får hojta högt istället! :-D

 

Jeg ved ikke hvor meget du har fulgt med i undervisningen Steve - men størstedelen af alt det kage du spiser, sætter dig ;D

/Miss Sexy

 

*sig

 

haha, Miss Sexy.. kager er et nødvendigt ondt! You cannot live without it. :-) Hvis det sætter sig, må jeg ta' en ekstra time på Fitness World. ;-)