The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

New York nästa!

Om knappt tio timmar lyfter planet från Kastrup mot New York! Första besöket på östkusten för min del, och det är bara en massa höga förväntningar på vad som komma skall. Sightseeing, shopping, och slappa! Triple S! Ska bli fantastiskt kul att leva ett NY-liv under två veckor, och uppleva en massa spännande saker. Varken jag eller André vet exakt var, vad, när och hur allt ska hända. Där vi är händer det. :-)

Förmodligen kommer det poppa upp några små sneak peaks under resans gång. Jag ska passa på när det finns utrymme och tid för det. På återseende, kära vänner!

Skyline.

3 COMMENT(S):

Positivt hahah! Så positivt att jag var tvungen att läsa det igen! :D

 

Jag kom på angående min kommentar om att du ska ta hem ett äpple till mig att du Faktiskt tog SÖNDER mitt äpple!

/J

 

J, haha.. det var inte meningen! :-P Jag kan köpa lite super-glue till dig också! :-P American super glue måste ju bara vara bättre.. med tanke på att allt väger tyngre här på denna sidan! :-P