The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Tar mitt pick och pack...

Mina dagar i Malmö är nu räknade för denna sommar. För första gången har det understigit tre veckor, vilket är något väldigt ovanligt. Men jag är ganska tillfreds med det och inget som jag går med sura miner över. Det finns en tid då jag kommer återvända med buller och brak, men den tiden är inte nu.

Har hunnit få tvättat allt det som jag ska ha med mig till Big Apple idag. Jag lade märke till hur något så simpelt som en tvättid kan locka fram djävulen hos många människor. Vuxna människor som börjar gorma på varandra och anklagar den andra för att ha snott ens tvättid. Någon av de måste ju ha fel, tycker man. Men tydligen är det den med flest småbarn kring vaderna, som brölar av rädsla, som vinner. Så är det i mitt hood.

Jag packar, lite åt gången. Sitter lite vid datorn. Letar fram någon extra väska för all den extra bagage som lär följa med mig hem. Viker lite kläder. Sätter mig med mor och kikar på Mamma Mia på TV. Packar lite till. Inte underligt att det tar en hel dag att packa.

Nu väntar det sista av packandet, sen blir det partaj hos André ikväll. Hans försenade födelsedagspartaj. Vilken outfit ska jag nu ha på mig?

0 COMMENT(S):