The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Fint folk till SDUs årsfest

Det är återigen dags för Syddansk Universitets årsfest på fredag. Tydligen är det tradition att medlemmar från den danska kungafamiljen sprider stjärnglans den dagen, under den officiella delen av programmet. I år har ett begränsat antal fått möjlighet att ta sig en närmare kik på prins Joachim och prinsessan Marie.

Vad majoriteten av studenterna ser fram emot är däremot att få festa loss på skolans marker framåt kvällen, med live-bands på fyra olika ställen på universitetsområdet samt billig alkohol förstås. Det är lite fest á la Hogwarts över det hela, däremot med mindre glamour och festpynt. Hur studenterna klär sig lär nog sträcka sig över ett enormt intervall; från frack till jeans och T-shirt kanske?

Jag borde börja tänka på vad jag själv ska dyka upp i för mundering. Hmm, vågar jag ha på mig mina randsydda läderskor, när jag riskerar att bli ihjältrampad av fulla piger på dansgolvet med dödliga klackar? Ska tänkas...

0 COMMENT(S):