The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Fixare Steve

Jag är proffs på att tappa koncentrationen och hitta roligare saker att göra än att plugga. Är så tankspridd till den graden att jag tappar fokus efter cirka.. 1 min?! Jag har en underbar tendens att börja med nya projekt istället för att göra vad jag borde. Nu har jag nämligen börjat med att fixa till sovrummet med hylla, tavla och "wall decorations". Senast idag tänkte jag byta ut lampor i hemmet och införskaffa en hallmöbel.

När jag kom till sans igen och struntade i att spendera onödiga pengar, började jag istället med att sitta vid datorn och organisera mappar. När det var gjort fick jag för mig att ladda upp en massa bilder tagna under sommaren. Jag som brukar ha principen att inte ladda upp några som helst bilder på Facebook, förutom de som andra vänner har lagt upp. Ner i plurret åkte det ställningstagandet.

På tal om något helt annat har mina kära bff's varit igång med att finna kläder och skor till årsfesten. Vi gick på skojakt idag åt Rashi, sedan gick Aidi catwalk hemma hos sig för att visa upp sin pärla, allt medan jag satt och glufsade i mig hennes mors väldigt goda hemlagade köttbullar.

Gud, ge mig styrka att strunta i hur saker och ting ligger här hemma. Ni som har stökiga hem och diskhögar i höjd med Kebnekaise, var glada! Hellre det än maniskt städande...

2 COMMENT(S):

"Gud, ge mig styrka att strunta i hur saker och ting ligger här hemma. Ni som har stökiga hem och diskhögar i höjd med Kebnekaise, var glada!! Känner mig träffad... var det om mig? Hahaha....

Och vem var det som sa att du inte borde köpa en NY skrivbordslampa? Me.... lige precis.

Som tröst kan jag säga att jag inte heller varit produktiv. Apropå ställningstagande, jag gick till solariet... fastän jag aldrig brukar gå dit? Varför? Grupptryck? Blek? I don't know... but I look damn hot now! hahaha

God natt... nu ska jag hygge mig med farmakologiboken =)

/R

 

:-P känn dig inte träffad... det var en generell beskrivning..

jag borde också hygge mig med farmakologiboken.. :-/