The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Förlängd semester?

Ni märker säkert att det är glest mellan inläggen under den senaste tiden. Jag har gått i dvala, inte en sådan som man stänger in sig i rummet med tomma pizzakartonger som täcker hela sydvästra väggen, men nästan. Man kan kalla det för en trög start kanske? En sådan trög start att det verkligen knakar och brakar i alla leder när man ska ta sig fram. Antagligen är det svårt att ställa om från en mångmiljonstad till en petite stad, O-town.

Jag känner att jag har en historia att berätta. Det finns mycket jag skulle vilja dela med mig av och få det svart på vitt, men tiden är kanske inte inne än. Vissa saker går inte riktigt att forcera fram oavsett hur gärna man vill. Jag pratade precis med en vän över just den sanningen, och vi kom överens om att några ting här i livet kan vi inte göra åt varandra oavsett hur gärna vi velat. Jag kan enbart stå som stöd när tiden är mogen och personen ifråga beslutat sig för att ta det steget. Inte tidigare, inte senare. Den frustrationen jag alltför ofta på sistone har känt måste tämjas och lägga band på. Jag har mer och mer börjat säga vad som borde göras istället för att stödja honom i det som han väljer att göra.

Det är dags att gå tillbaka till arbetet och faktiskt öppna farmakologiboken och studera innehållet istället för att sitta och glo på den i timmar och beundra dess färggranna framsida. Kan inte riktigt skylla på någon jetlag längre efter över en hel vecka. Annars kommer Aida och Rasha sparka mig i baken, og det er jo ikke så godt...

The Thinker.

9 COMMENT(S):

Du är så jävla snygg!

 

Det är svårare än man kan tro att vara ett stöd för folk, man vill ju bara tvinga dem att göra det man VET skulle vara bra för dem...

Men det som de kommer minnas med värme är inte när man puttade dem över klippan (go figure) utan att man stod vid vägvalet brevid dem, vecka efter vecka.

Sann bildtext, Steve :P Hoppas du tar med dig lite av förmågan att njuta från NYC och grubblar mindre.

 

personlig fråga kanske men men... Gillar du bara sydasiatiska tjejer?

Jag tycker du är grymt söt, har alltid gillat killar med "asiatisk utseende". Är själv från Asien men jag är persiska.

ps. grymt bra blogg! Hittade det av en slump när jag letade efter läkarorter utomlands.

 

:$ tack för den komplimangen! hahah..

Det är sant Jenny.. :-) Ska tänka på din klokhet och veta om att det är värt all väntan att stå där vecka efter vecka, år efter år.. Vad gäller grubbleriet är det svårt att sluta med.. :-P

Anonym, jag är smickrad. :-) Frågan är lite personlig ja.. men jag är öppen för allt, inte bara sydostasiatiska tjejer. :-P

 

Nu tycker jag det mer och mer börjar likna en dejtingsite härinne va! ;)

/J

 

ohh min bror e öppen för allt va haha

 

Oj, kan aldrig tänka mig dig Steve med en persiska.
Persiskor är otroligt snygg (mycket snyggare än arabiskor och snyggast i Asien) och om du skulle fixa någon så skulle jag vara otroligt avunsjuk;)

Ganska ovanligt faktiskt att persiskor gillar "asiatiska män", de brukar antingen para sig med "färgade" eller "arier".

 

Vi får väl se om ödet vill att du ska gå avundsjuk, Patrik! :-P Hur når jag dig när det väl sker? ;-)

 

Tack Patrik! Men snyggast är vi nog inte, finns en hel del snyggare tjejer i Israel, Libanon och Syrien. Sedan är ju sydostasiatiska tjejer riktigt snygga.
Du påstår att det är ovanligt att persiskor faller för asiatiska män, men det är inte låååååångt ifrån hela sanningen.
Sedan skrev du att du skulle vara avundsjuk eftersom du gillar persiska tjejer, men varför? Vi är väl inte sååå svår fångade? Speciellt inte vi som inte är muslimer.