The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Rymlingen har kommit hem

Först och främst så kommer jag att få följa med till Köpenhamn efter tentan. Så har vi det ur världen. För jag var faktiskt ganska flitig, de första dagarna i alla fall. När folket var i skolan och på arbete, tog jag mig en liten trevlig frukost med toast och juice innan jag tog min packning och åkte ut till Malmö Högskola. Där satt jag och gäspade så där på förmiddagen innan kaffet satte stopp för det.

Där satt jag och var produktiv vid panoramafönsterna över Västra hamnen och Turning torso i bakgrunden. Men sedan blev högskolestudenterna lite för ivriga och babblade en massa, så jag bänkade mig inne i "Tyst läserum". Där var det så tyst att jag hörde den elektroniska utrustningen sända "signaler" genom rummet. Kändes som att jag hade superhörsel som hundarna.

Ena stunden satt jag med människor som läste "Demokrati", sen dök det upp tandläkarstudenter som läste i Danmark. Sen såg jag en hel hop av folk som satt med medicinböcker. Ja, jag brukar spana efter folk när jag vandrar omkring, och snegla lite diskret på bänkkamraten. Men när alla dessa fanns där omkring mig, blev jag så glad över att jag inte var den enda som invaderat Orkanen.

Efter duktiga arbetspass på Orkanen, gick jag med stora glada kliv in mot centrum för mina belönningar; att fika med vänner och andra aktiviteter. Livet var bra, och plugget kändes så lätt. Jag borde åka till Malmö oftare känns det som.


Orkanen.

5 COMMENT(S):

Ja det borde du verkligen!! =D

 

För att inte tala om Uppsala! :P
Am I right?

 

Älska Orkanen. Inga föreläsningar? Vad läser ni nu egentligen?

 

:-) jag försöker när jag kan, Karro.

Uppsala är lite hat-kärlek Jenny. :-P Jag känner mig offended för att de aldrig ville ha mig där.. hehe

Louise, vi är inne på farmakologi och endokrinologi. Låter.. ja.. jag vet inte. Har märkt att det nog inte är ngt jag vill syssla med iaf. :-P Hur går det själv med allt?

 

Farma tycker jag ändå verkar lite spännande, men det ryktas om att det är en tuff examen på det med.. i alla fall här där allt ska göras old-school.. :)

För mig går det sakta men säkert mot examen i alla fall. Det är hårt med 4 månaders konstant examensläsning, men så'n er det.. ;) Anatomi 4-life.