The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Skriv upp mig för adoption!

Jag är vanligtvis osäker inför adoption, och föredrar faktiskt hellre ett "eget barn". Men jag ändrar mig om jag får adoptera en sådan här gitarrguru till son! Snacka om att han måste ha blivit fött med en silvergitarr i munnen! Jag tror att han utklassade mig som gitarrist redan innan han blev kvitt blöjorna. Underbarnet heter Sungha Jung  och är ifrån Sydkorea. Förmodas vara ett av landets mest folkkära unga musiker just nu. Blunda och njut.
Jag var bara tvungen att posta ytterligare en video, där han till synes ansträngningslöst spelar California Dreaming. Jag ler med hela ansiktet när jag ser honom spela.. Hur ser du ut i ansiktet?
2 COMMENT(S):

Det där gick inte av för hackor.

Fifan vad bra.

 

Han är verkligen ngt speciellt. :-)