The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Årsfesten 2009

Efter förra årets smakprov på skolans buffé, bestämde vi oss ganska tidigt för att skutta över den gemensamma middagen i skolans korridorer. Jag har aldrig tyckt om råa broccoli i någon dressing eller överstekt kyckling som man måste fajtas om för att få sig en bit. Buffé är inte min grej, ännu mindre "först till kvarn"-konceptet.

Vi hade en trevlig middag på en lokal restaurang istället och småpratade och skvallrade över en bit god mat. Jag tog ett glas vin, som inte var så snäll mot mitt lilla huvud sen. Kan man tåla viss sort av vin bättre än andra? Eller har danskserverat vin högre alkoholhalt?

Sedan togs bussen tillsammans med en massa andra finklädda studenter ut mot universitetet. Trevlig stämning, och lagom höga (låga?) förväntningar. Aida, Rasha och jag var rörande överens om att vi aldrig under någon annan dag under året lär få se så många finklädda danskar på en och samma gång. Dessutom verkade de ha klätt upp sig bättre och stiligare detta år jämfört med förra. Eller är det för att vi ovetandes har sänkt våra förväntningar till en dansk nivå?

Livebanden var OK, vissa bättre än andra. Men för ofta ekade tystnaden från högtalarna, var var musiken undrade vi? Jag förstår att banden inte kan spela stup i kvart hela kvällen, men sätt på lite radio eller en skiva under deras pauser? Istället fylldes korridorerna med sorlet från årets största mingelfest. En fest där man får tillfälle att spana in och bli spanad på.

Natten var ung, festruset bubblade i oss, och vi stapplade vidare till nästa fest.


Lucky guy?

5 COMMENT(S):

Casper Sarup

"..Eller är det för att vi ovetandes har sänkt våra förväntningar till en dansk nivå?.."

Så så så, Steve!

 

Hahahha Sarup...! Steve er ertappad med byxorna nere =P

/R

 

Opps, Sarup! :-P I did it again..

 

Haha, jag ser att MITT fashion advice means nothing to you! ;-P

 

:-p jag provade och tittade i spegeln.. det var inte lika kul.. tyvärr, Jenny. Men det stoppar mig inte fr att fråga igen vid nästa tillfälle!