The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Barnet inom oss

Idag var vi bland annat runt stan och strövade. Började vid universitetet, sedan fönstershopping och slutade i skogen. Jag märkte att vi saknade att vara barn igen, eller ja, borde i alla fall släppa fram barnet inom oss oftare.

Redan igår när vi såg barnen åka pulka på gräsmattan väcktes ju lekfullheten. Idag började jag med att visa runt på universitetet, vilket nog tråkade ut oss båda två, så muntert är det icke. Så vi gick till Rosengårdscentret, där inne fanns en mini-cirkus. Jisses, vad sugen man blev!

Sen tog vi en runda nerför Odense å, och hamnade bland buskar och träd, tills vi kom till Skovsøn. Det var ju trevligt att vandra omkring med den fina höstskruden över oss. Min väninna tycker ju att det är en superbra plats att ta med sin dejt på. Det ska jag komma ihåg när rätt tillfälle dyker upp.

En lekplats fick även äran att få oss på besök. Det var så länge sen jag åkte en rutschkana, för att inte tala om gungor! Jag fastnade nästan på rutschkanan för att jag tydligen är lite väl tjock. Hon var sedan kvick att ta den stora gungan, och jag fick nöja mig med bebis-gungan. Men jag klagade inte alls, fett med kul!


Stor bebis.

0 COMMENT(S):