The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Efterlysning!Den personen som har sett till denna smått besynnerliga, men harmlösa (kan jag försäkra er om) blåsfisk, får gärna höra av sig till mig! Hon mäter 155 på längden, säkerligen 50 på bredden, och efterlämnar stora rökmoln där hon har varit. Senaste telefonkontakten skedde den 28 september kl 17.02. Små extremt korta besök har lyckats upprätthållas på cyberspace, innan fiendetrupper har brutit förbindelsen.

Sågs senast till i Uppsala-trakten, men mycket möjligt att tvångsdeportering har skett till okända marker. Krav på lösensumma har ännu inte blivit tillkännagjort.

Jag bryter tystnaden och kräver ett ovillkorligt återlämnande av min lilla blåsfisk!

7 COMMENT(S):

awww steve saknar hans lilla lilla syster =D

 

Jag ska hålla ögonen öppna!

Ge mig ett direktnummer att ringa ifall jag hittar henne.

 

NAW! HAHAHA!!! Som jag skrattade! MEn först fick jag en chock av bilden.. tack för att du exposar min fulhet för världen så där. Nu kommer jag aldrig att kunna få en make juuuu...

Eeh..hmm.. ja, här är jag iaf. Får jag en lösensumma för mig själv? Skulle behövas i mi skrala kassa :D

Jag har levt på sjukhuset ett tag.. och du vet att jag behöver mina 12 h sömn.. det är svårt att passa in i mitt schema.. :D Men jag ska försöka em-es-ena mer.. jag veeet att jag är kaaaass på att höööra av miiig! Men Jesse är ändå sämst. (måste skylla på ngn)..

 

Haha, vad sött skrivet! Blåsfisken, hoppas du får tag i henne. ;)

Och tack för din kommentar, och ursäkta mitt sena svar. Jag är både lat och seg. Högskoleprovet gick skit, men så kan det vara. Får testa någon mer gång framöver, inte min grej. Haha.

Hoppas att allt är bra med dig i alla fall! Själv har man lov och gör absolut ingenting än softar. :D

 
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
 

Nog har du ett direktnr till moi redan Jenny-san? :-)

Där har vi dig lilla blåsfisk! Nix, ingen lösensumma till dig, och nix jag exposar inte din fulhet. Jag gör din framtida make en tjänst; nämligen visar upp din osminkade sida! Skyll inte på ngn annan, Jesse har iaf en bättre ursäkt!

 

...Aye..! Det gör jag så bra själv. Jag sminkar mig aaaldrig.. bara smetar på lite kol på mina stubbiga strån till ögonfransar. Idag blev jag faktiskt raggad på av en läkarkand. Arash hette han.. tänkte skämta om det.. men sen så NEEEEJ.. jag mobbad våran överläkare dock :D Det var kul.. han skrattade.. muhaha!