The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Farmakologi

Har svettats med farmakologin idag. Egentligen är det inte så himla komplicerat när jag nu känner efter, utan jag måste liksom bara ge det en chans och sätta mig ner och gå igenom det grundligt. Men istället har jag skjutit upp det eftersom jag bestämde mig för att det är såå svårt. Jag avskräckte mig själv för att slippa ta itu med det. Illa.

Måste bara flika in att madrassen är himmelsk. Som att sova på moln. Varje gång jag blev medveten under nattsömnen minns jag att jag tänkte: "Gud, ryggen mår ju helt bra..." Så vände jag mig om och fortsatte snarka. Borde inte ha skjutit upp inköpet så här pass lång tid. Illa igen.

Sedan är det så att garderoben sinar på rena kläder. Typiskt. Vill inte tvätta. Har inte tid att tvätta. Frestad att gå till någon butik och bara köpa nya strumpor och kallingar... Uff.

3 COMMENT(S):

Har du glömt det gamla hederliga tricket att vända på kallingarna?! Vet inte om det funkar på strumpor men säkert! Se, två billiga studentips till en fattig student. Glöm inte bjuda på fika när du kommer ;)

/J

 

haha, latmanstips må det vara! Men hur kan jag spara pengar utifr det för att kunna bjuda dig på fika?! :-P

 

För att du var frestad att gå ut och köpa nya kallingar och strumpor!