The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Life is good

Gårdagen var trevlig på flera sätt, vi hade fler schemalagda lektioner än vad vi brukar ha och jag verkar behöva det just nu eftersom jag inte orkar med läsning på egen hand. Sedan fick vi serverat en supergod chokladbanankaka á la Rashi som gjorde min dag, och mitt i upphetsningen fick jag för mycket på fatet och blev en aning uppsvälld efteråt. Skönt. Kvällen avslutades med en trevlig middag och en massa livliga diskussioner efteråt kring köksbordet. Politik, omvärlden, samhällsdebatter löste av varandra och Stevie hade fått sin mungymnastik för dagen. Härligt.

Nu sitter jag här med lite mat i munnen och läser ikapp nyheterna. Sedan följer nog ett pluggpass ute på universitetet. De har ju fått uppbyggt en ny läsesal under sommaren, den måste jag ju pröva på.

Märkte precis att en målare är igång inne hos grannen och lägger färg på alla väggar. Det är ju dansk tradition att alltid måla om innan nästa hyresgäst flyttar in. Men det som utmärker en dansk målare från en svensk är att det alltid ligger en burk Carlsberg bredvid dansken. Min grannes målare är inget undantag. Snacka om god arbetsmoral.

2 COMMENT(S):

U asked for 2 pieces of the banan-chocolate cake.. remember!

 

I know.. and i regretted it :-P