The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Meteorolog på besök

Strålande solig dag men en aning kallt, eller som min väninna hade sagt; högtrycksfront som ligger över oss... eller är det lågtrycksfront? Hmm. Oavsett vilket är det riktigt kul att hon äntligen kommer på besök. Det tog nästan två år innan det blev av. Men bättre lite sent än att vänta tills jag tar examen ju. Då hade det varit riktigt, riktigt illa.

Promenad i höstsolen genom H. C. Andersens have, där det för för dagen huserade en massa barn överallt. De bar alla omkring på pulkor, ja såna tingestar som man åker nerför snöbeklädda backar med. Och nej, vi har inte fått snö än, utan danskarna har kommit på att lägga ut plastmattor på gräsmattan så att barnen får ha lite kul under höstlovet. Jag vet, väldigt uppfinningsrikt.

Nu fortsätter kvällen med hygge, film med kladdkaka à la blåbär. Jag hade glömt bort hur gott blåbär faktiskt är! Frosseriet fortsätter. God natt, mon amis!

4 COMMENT(S):

I mitt hörn blev det kladdkaka med valnötter och hallonsås! En riktig kladdiskväll med andra ord ;-)

 

Låter mumsigt Jen! :-) Du fixar det när jag har tid för ett besök, eller hur? ;-)

 

Hehe, det blev ju fel ändå, högtrycksrygg är det rätta ;)

Tack för allt Steve, jag mår bättre nu än innan jag åkte!

 

:-P ..tur att det är Du som blir meteorologen! hehe

Tack själv! Du får hälsa på snart igen!