The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Miljöbyte

Så var det dags igen, jag tror alltid att jag pluggar så himla bra i min egen lägenhet och struntar i att ta mig ut till universitetet. Lyckas alltid förtränga hur oproduktivt det gick hemma när jag pluggade inför förra tentan. Japp, slow-learner.

Därför drog mig i öronen och cyklade ut till universitetet. Det gick bra faktiskt. Sen kom en Mr Hammerhead. Han satt i raden framför mig i läsesalen. Det var lugnt till att börja med, men sen började han skriva på sin laptop. Han fullkomligt hamrade med sina knubbiga fingrar på tangentbordet! Samtidigt som han smaskade högt när han åt sina förbannade kolor! Han lyssnade nog till något hårdrockigt iförda sina game-set hörlurar. Jag ville sparka honom i smalbenet...

Till kvällen tog min matlåda slut. Jag cyklade till närmaste matställe från universitetet. McDonkey fick det bli, trots att jag gärna hade avstått. Faktiskt första skräpmaten som landar i magen sedan jag kom hem från New York. Men jag skulle ha cyklat hem och ätit där eller något annat istället, för under resten av kvällen fick jag gaser i magen och ville få upp den jävla burgaren. Aldrig mer, aldrig mer.

Förutom sedvanlig anatomiplugg, har jag kikat ner i ett mikroskop under så många timmar att mina ögon går i kors nu. Histologi och jag har ett hat-kärleksförhållande. Celler och jag går inte så bra ihop. Men det här preparatet nedanför är lätt att känna igen. Ser ut som en smiley-gubbe. Undrar vilket organ det kan vara...


Penis.

4 COMMENT(S):

Det är Kenny från South Park!

 

Haha, förstår att du blev irriterad på den knubbiga finger-mannen med smaskande kolor-munnen och allt vad som hör till, haha.

Som tur är har jag bara skola i typ två veckor till, sedan kommer jag bara ha en enda kurs (plus projektrapportsskrivande) i typ tre månader.. Lyxigt, oh yes! Haha. Så blir nog inte allt för drygt med tanke på att jag är borta så länge, ett halv sommarlov. :D

Hm, svårt med solskyddsfaktor. Jag ska börja med 30 i alla fall, sedan trappa ner till 20 och till sist 8 tror jag. Men samtidigt, du blir säkert väldigt lätt brun (vilket jag också blir) och du bränner dig väl inte så lätt och använder 30 hela tiden? Borde ha det i åtanke. :)

 

haha, Lou! Bra iakttagelse :-)

 

Hej <3