The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Something is stirring in the dark

Har bestämt mig för att inte skriva om något politiskt på ett tag nu. Har hetsat upp mig så mycket under de senaste två dagarna och var uppriktigt enormt upprörd igår, så till den grad att jag ville skrika ut genom fönstret. Attans att jag inte bor i Flogsta, Uppsala, där alla studenter kvällsligen öppnar sina fönster och vrålar ut sin frustration. Om jag gör det här i Odense lär mina grannar ringa polisen.

Idag skulle jag stanna kvar i skolan och plugga. Jag satte mig på cykeln och började pendla. Istället för att cykla över till andra byggnaden, följde jag vännernas riktning och rörde mig in mot centrum. Jag hamnade inne i en bokhandel. Där vandrade jag omkring och drömde mig bort i böckerna, i nästan två timmar. Det är tur att det inte var en Barnes & Noble bokhandel, för då kanske jag rentav hade övernattat där.

Läroböckerna däremot verkar inte ha samma dragningskraft. Jag är i uppror idag verkar det som. Rebellisk. Likgiltig. Tentastressen kommer tids nog, förhoppningsvis.

1 COMMENT(S):

http://www.youtube.com/watch?v=MeVYuNppp0Q&feature=player_embedded

:D nice

/R