The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Söndag kväll

Har varit relativt duktig idag med pluggandet. Sov inte långt in på eftermiddagen i alla fall. Har suttit med uppslagen anatomibok och läst om kvinnans anatomi idag, det var intressant. En del spännande fakta kom upp, väldigt lärorikt.

Trots att det är höstlov just nu, och jag egentligen borde göra roliga saker, är det nästan tid för att förbereda sig inför kommande tenta. Annars lär jag sitta som en eremit på biblioteket till sena kvällar, igen. Men det finns anledning att skärpa till sig, för under veckan får jag fint besök från Malmö. En gammal vän från högstadiet kommer på besök för första gången. Blir riktigt kul!

Uj, lite idétorka här. Jag tänker bättre när jag får grubbla lite, håll tillgodo. Nu drömmer jag mig bort med Jöback i Stockholm i natt. Tänk om det vore så väl...


6 COMMENT(S):

Love that song... men det lät lite halvsnuskigt

"Nu drömmer jag mig bort med Jöback i Stockholm i natt. Tänk om det vore så väl..."


/R

 

Som av en händelse såg/hörde jag den där sången på youtube för bara ett par dagar sedan. Verkligen en av Peter Jöbacks bästa (om inte DEN bästa!). Han släpper en skiva den 22 som jag allvarligt funderar på att köpa.
Grubbel grubbel.
Kram från Filip

 

Hur länge ska ni dras med anatomin egentligen? ;)

 

R, halvsnuskig? :-P hah, jag menar ju givetvis att jag velat vara i Sthlm.. :-P

Kul att du nämnde en ny skiva Filip! Jag hade helt missat det här i DK! :-P Min åsikt är att albumet "Den här platsen" är hans bästa.. :-) Kram

Jag verkar älska att skriva när jag sitter med anatomi, Lou. :-)

 

Höstlov?! Det var som fan...

/J

 

Hej!
Vi har läst att du lyssnar lite på Peter Jöback och tycker att det är kul! Vill du träffa honom i vinter? Vinn en helkväll med meet 'n' greet, biljetter och resa till någon av hans magiska julkonserter! Läs mer på www.peterjoback.com.

(Ps. Din röst behövs! "Sing" behöver en puff uppåt på Tracks där den nu ligger på 17:e plats. Gör din röst hörd före måndag kl. 14.00 på; www.sr.se/cgi-bin/p3/tracks/index.asp?taskid=1 Ds.)

Mvh Peter Jöback & Roxy Recordings