The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Super-Fun

Sedan det blev "mer" olagligt att ladda ner serier och dylikt från nätet, har jag helt slutat upp med att se på de TV-serier som jag brukade följa innan. Jag har aldrig varit någon vidare stor "nätlangare" som riskerade att bli tagen av de där väldigt upptagna människorna på Antipiratbyrån, men det kändes ändå riskabelt. Japp, jag är lite mesigt skraj av mig ibland...

Men jag saknade det, saknade känslan av att drömma mig bort en aning. Böcker är bra, men de är så ansträngande för mina ögon. Och så måste man använda sin egen fantasi. Jobbigt. Jag vill bli serverad.

För att vara på den säkra sidan används hädanefter streaming. Underbart lagligt. Tittar på Supernatural idag. Awesome. Jag älskar sånt där hokus-pokus. Fantasy är min absoluta favorit både när det gäller filmer, serier och böcker. Nu är det tillbaka till... inte böckerna utan demonerna. Hehe.


6 COMMENT(S):

Lisa Johansson

Du som är läkare; vet du hur farligt inflamation i gallväggarna är? Dessutom är det en gallsten som fastnat där.

Med vänliga hälsningar
Lisa

 

Det är många år kvar innan jag kan kalla mig själv för läkare.

Generell information om gallsten kan du hitta här, och om gallvägssjukdomar här.

För mer specifika frågor ska du ta kontakt med sjukvården eller din egen läkare.

Hälsningar, Steve

 

Varifrån streamar du då? Finns det bra och stabila tjänster för oss här i Norden? Särskilt för tv-serier. Film finns ju en del, men tv-serier?

 

Jag vet inte riktigt vad du menar med stabila tjänster.. Men jag streamar fr en ganska ok sida. Googla "ninja" och "video" så får du upp det! ;-)

 

eller så är men lite sneaky och tar ifrån sina vänner :)
You know who i am :)

 

:-P Men mina vänner tittar inte alltid på de serier som jag vill kika på! Tyvärr! Vi har helt enkelt inte samma smak!