The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Tentastress!

Det som jag har längtat efter under så många dagar anlände idag, tentastressen! Utan den kan jag inte plugga effektivt, utan den trallar jag omkring och gör annat onödigt eller så hittar jag andra små roliga projekt istället.

Tentorna ligger två veckor framåt. Nervöst är det banne mig. Fatta att vi människor är så himla komplicerade varelser, känns som att vi har hundratusen olika receptorer som våra naturliga transmittersubstanser och olika läkemedel verkar på. Jätteskojigt att vi numrerar dem också; alfa-1, alfa-2, h-1, h-2, beta-1...

Ska nog lägga mig nu. Huvudet sprängs snart av all information. Ännu en pluggdag till ända, men en dag närmare domedagen.

3 COMMENT(S):

Jag trodde du hade tentan denna vecka! Haha! Så du har gått och lurat mig hela tiden så varje gång vi ses säger jag 'Lycka till på tentan!'

/J

 

Varje dag är en dag närmare friheten!

(Utom den dagen man dumpar anatomitentan och måste ta andra terminen igen.. men det kan man ju också försöka undvika (vilket jag gjort i.. två månader nu)..)

God læsning!

 

Är väl bara trevligt att du är så artig varje gång! :-) Jag har inte lurat ngn, du frågade ju aldrig, eller hur? :-P

Så sant så, Louise! Jag är positiv om att du klarar det, så som du matar in muskler varje dag. :-) God læselyst!