The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Testing, testing...

Min tanke var att vänta till invigningen av Danmarks största Ikea här i Odense nästa månad, innan jag skulle köpa mig en extra madrass för att skona min rygg. Men det gick fantamej inte ryggen med på. Den skrek som bara den varenda morgon. Jag vek mig för skriken, samt tröttnade på att vakna upp efter åtta timmars sömn och fortfarande känna mig som om jag blivit klubbad i ryggen under hela natten. (I know, mor min kallar mig för prinsen på ärten redan...)

Åkte iväg till "Gåsen" här i byn och fick med mig en memory-skummadrass hem. Den verkade vara lite tung inne i butiken. Men den var banne mig både tung och tjock när jag skulle kånka ut den till cykeln. Tänkte att det här skulle aldrig gå! Var nära att ringa efter en taxi. Då hade kalaset blivit ännu dyrare ju.

Madrassen fick ligga över cykelkorgen där framme och så körde vi på. Om kineserna kan frakta hela Mount Everest på deras cyklar så kan jag också köra hem min förhållandevis lilla madrass! I natt ska den provliggas, testing, testing...


0 COMMENT(S):